Mooie Geste Lionsclub Wittem

Lionsclub Wittem-Neubourg organiseerde zondag 1 juli 2012 de zogenaamde klaproostour en sluisde van het batig saldo liefst € 2500,- door naar onze stichting. Een ongelooflijk mooi bedrag, waarvoor we zeer erkentelijk zijn.

De door de Lions Club Wittem Neubourg georganiseerde Klaproostour is zondag 1 juli succesvol verlopen. Onder uitstekende weersomstandigheden legden de circa 85 deelnemende equipes aan deze tourtocht een route af langs zes culinaire stopplaatsen bij Hotels in het heuvelland. Behalve cabrio’s en klassiekers reden er ook diverse elektrisch aangedreven auto’s mee.

 

Naast genieten van het landschap, de prachtige auto’s en het nuttigen van culinaire verrassingen vielen er door de deelnemers die goed hadden opgelet ook nog diverse prijzen te winnen, waaronder  een door Autobedrijf  Kerres beschikbaar gesteld weekend gratis elektrisch rijden.

 

Ook de Van der Looy Welfare Foundation Sri Lanka behoorde tot de winnaars.

 

Deze stichting zet zich vanuit Mechelen in voor kansarme kinderen in Sri Lanka waar zij, zoals op www.projectsrilanka.nl te zien is, al enorm veel heeft bereikt. Ook de vrijwilligers van deze stichting staken de handen uit de mouwen en zijn tijdens de tourtocht de gehele dag behulpzaam geweest bij de organisatie. Deelnemers en sponsoren zorgden er tezamen voor dat President Thijs Schoenmakers namens de Lions Club een cheque van 2500 euro kon uitreiken aan de Heer Jaspers van deze Stichting.

Na afloop ontvingen alle deelnemers als herinnering een door kunstenaar Jo Havenith ontworpen keramiek. De organisatie kon terugblikken op een geweldig verlopen dag.