Jubileumsponsordiner uitstekend geslaagd.

Met grote voldoening kijkt het bestuur van “Van der Looij Welfare Foundation Sri Lanka’ terug op het jubileumsponsordiner, bij gelegenheid van het 30-jarig bestaan, dat op 25 april jl. in Wokparadijs De kroon in Margraten plaatsvond. Aan het diner namen liefst 165 personen deel, waaronder twee speciale gasten uit Sri Lanka te weten: de eerwaarde boeddhistische monnik Ananda,( van Nederlandse komaf, maar al meer dan 40 jaren als zodanig actief is in Sri Lanka) en miss Oshani uit Galle in Sri Lanka, die als manager optreedt op ons jongste project Robs Educational Farm.

Monnik Ananda sprak bij aanvang van het sponsordiner de zegen uit over de jubileumhappening en miss Oshani gaf in haar beste Engels een korte schets over het momentele reilen en zeilen van Robs Educarional Farm. Zij dankte voor de verkregen financiële hulp uit Nederland, waardoor het project gerealiseerd kon worden. Afgevaardigden van de scholengemeenschappen Porta Mosana uit Maastricht, Sophianum uit Gulpen en Stella Maris uit Meerssen gaven tijdens het sponsordiner in woord en beeld een impressie van hun werkzaamheden op de ‘van der Looij-projecten in Sri Lanka’. Tiny Maas mocht hierbij verwijzen naar een reeks van 6 jaren waarin zij, met haar groep van Porta Mosana tijdens de maatschappelijk stage, heel wat zaken wist te verwezenlijken. Dankzij die inbreng werd in de loop der jaren ruim € 60.000,- in de diverse projecten geïnvesteerd!

Na afloop van het sponsordiner spraken veel deelnemers hun waardering uit over het verloop van het feestgebeuren en de op een luchtige wijze gepresenteerde informatie.

Bijkomend opsteker voor onze penningmeester: een batig saldo van € 1767,50.

Iedereen die daarin zijn steentje bijdroeg: HARTELIJK DANK.

Het bedrag zal op termijn integraal worden doorgesluisd naar onze projecten in Sri Lanka!