Carnavalsbijdrage voor Van der Looij Welfare Foundation Sri Lanka

Tijdens de jeugdzitting van J.C.V. de Breuzeleerkes op zaterdag 11 januari 2014 heeft er een tombola plaatsgevonden voor het nieuwe project van de Van der Looij Welfare Foundation Sri Lanka. Het project: Robs Educational Farm heeft als doel jonge Sri Lankanen een agrarische opleiding te geven en werkervaring op te laten doen. Daarnaast wordt de productie ingezet om de huidige school en het bejaardenhuis zelfvoorzienend te maken voor de toekomst.

Stichting Van der Looij Welfare Foundation Sri Lanka, uit Mechelen is opgericht door wijlen pater Harry van der Looij en bijna dertig jaar actief in Baddegama, Sri Lanka. Afgelopen zondag is door Jeugdprins Cas I, Jeugdprinses Maud en Hofnar Dave de opbrengst van de tombola bekend gemaakt en de cheque overhandigd aan het bestuur van de stichting.

De opbrengst van maar liefst 250,00 Euro zal ingezet worden voor Robs Educational Farm.  J.C.V. de Breuzeleerkes en de Van der Looij Welfare Foundation Sri Lanka danken alle kinderen en ouders voor hun gulle bijdrage. Meer weten over het project? Kijk dan op www.projectsrilanka.nl